2012. december 6., csütörtök

Hippitanya közelebbről

Az alattomos nappali nyugalom - a népek a beach-en vagy még az ágyban.

Tetoválószalonok és bárok

és turistairodák és ivók


Romkocsmák

Az éjszaka zajforrásainak kiindulási pontjai. Szép zenék szólnak, valamiért felülmúlhatatlan vágyat éreznek arra, hogy túlvezéreljék a basszust. Mindezt néhány félrészeg idióta kedvéért (max. 5-10 ember), akik egyébként szemmel láthatóan sikertelenül próbálják felvenni a zene ritmusát.


Romkocsma No1

Szuperdiszkó

 Éjszakai élet

Az egész turista övezet meglepő módon tele van thai masszázs szalonnal.

éjszakai masszázs
Sötétedés után kinyit a helyi drogbáró, ami félig turistairodának van álcázva. Ennek ellenére könnyen rá lehet ismerni, s nem veszi komolyan az álcázást sem. Sütitől a fűig remek szettjei vannak. Szomszédunk elmondása szerint igen jó.
Az utca végén a helyi Moulin Rouge-ban fájdalmasan hangos zene mellett kínálja bájait néhány leharcolt fiatal thai lány.


fő utca -  ennél azért többen vannak
fő utca - egy még izgalmasabb szemszögből :)

A legjobb hely

Bácsi kifőzdéje - három helyet próbáltunk, végül itt ragadtunk. Nappali kedvenc a mangóshake és a dragonshake. Éjjel papaya saláta és pad thai gazdagon garnélával.

kínálat

menü

készül a pad thai
papaya saláta

pad thai garnélával
mangóshake-re várva


1 megjegyzés:

  1. Szia, Zolcsi!

    Nagyon jók a képek, itt ülünk Micuval, aki most érkezett meg Londonból és irigykedünk Rád. Hallom, hogy áprilisig Tájföldön pihegsz szerelmeddel, érezd jól magad és csinálj utódot mostmár Te szélhámos, mert Nekem már van és három hónapos.

    Egy büszke apuka és férj!, ZEBI, MICU

    VálaszTörlés